torsdag 3 maj 2012

får man lov att bli lite arg?

bara lite, lite arg? Jag tänker ju som såhär liksom att jag har obligatorisk närvaro på mina pass, ALLA mina pass... idag hade jag premiär lunchpass i Partille... det är en av mina förändringar i livet just nu, att jag ska köra pass på torsdagar i Partille... men då förväntar jag ju mig faktiskt att folk ska dyka upp! OBLIGATORISK NÄRVARO är inte alls synonymt med OBLIGATORISK FRÅNVARO... fakiskt inte alls någonstans är det samma sak!

Sedan visst, det kanske inte alla visste, att detta passet existerade alltså, men ändå! Är det för mycket begärt?! (nu måste jag nog snart lägga in en smiley för att folk ska förstå att jag är ironisk... men inte riktigt än... livin' on the edge!)

så ja, lite arg är jag, även om jag kanske inte riktigt har lov till det... kan även bero på att jag bara ätit en proteinbar till lunch... i duschen typ... vad gör man inte för att hinna föna håret så inte Anki Bagger blir alldeles avundsjuk på min lugg!


Så, om du känner att du borde varit med på dagens premiärlunchcykelpass på Sportlife Partille (11:45) men av någon orimlig anledning (läs alla) inte var det så skall du banne mig skämmas! Du behöver inte skämmas mycket, det räcker gott med lite till och med... men ändå! (nu borde jag lägga in en smiley också... men jag försöker våga vägra... det går så bra så!) Du kan ju veta med dig att jag kommer att låtsas vara lite förbannad nästa gång vi ses iallafall!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är okej, för den här gången... men gör f-n inte om det! =D

   Radera
 2. Hehe! Ojoj... *harkel* ;-)
  Men förstår din frustration ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, jag kanske överdrev lite... men iallafall! =)

   Radera
 3. Sån tur att det inte är mig du är arg på. Och då har jag ändå smitit från jobbet, både idag och igår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag blir som en ettrig terrier på speed när jag blir arg så är det inget att eftersträva! Men smita från jobbet är ju helt okej! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!