måndag 28 maj 2012

Vad det blev?!

Lugn, lugn, jag ska stilla din undran... förstår att du haft svårt att koncentrera dig på något annat sedan mitt inlägg igår... ja, där satt jag, i bikini i en skuggig men ack så varm lägenhet (nerdragna persienner för att hålla värmen ute någotsånär... gick sådär!) och timmarna gick... jag blev inte ett dugg klokare på vad jag skulle laga för mat till idag...

så när morgonen kom och jag fortfarande inte hade varken fixat lunch eller hade någon som helst aning om vad jag skulle kunna tänkas fixa så blev det en enkel lösning... en påse God Balans smultronsmak... tänk dig välling, kall välling, med en sötsliskig smak av smält smultronglass... inte namnam någonstans... men lunch, never the less... och bättre än inget... vilket jag faktiskt misstänker kunde varit alternativet... operation BMI kanske är påbörjat i och med detta... vem vet?!


Vad har du ätit för smarrigt till lunch?!

2 kommentarer:

 1. jag tog samma lika till lunch idag, fast den var äcklig, skogssmak och av annat märke.
  Bara för att jag var slö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att det finns äcklig pulverlunch att ta till när inspirationen tryter! jag kör samma idag... fast med tropisk smak... får nog bli såhär denna veckan... jag har ingen lust att laga mat!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!