lördag 19 maj 2012

ut och rensa rabatter...

städdag med BRF... hur kul är det då? att ligga hopkurad inunder vresrosorna och rensa ogräs... not my kind of cup of tea alls... hade det varit mitt egna lilla blomsterland, då hade jag tyckt det var roligt... kanske... nu, not so much... tänker mig hörlurar, spotify och lite Nike-anda... just do it!

see you later... nu ska jag gå ut och förstöra naglarna och humöret!

vad ska du göra idag?

2 kommentarer:

 1. oh no det lät drygt!
  jag har promenerat, vart på stan, handlat och skjutsat sonen. Om jag ids far jag och springer en runda senare, annars blir det lugnt

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj oj, stopp och belägg! min passiva dag hamnar ju i väldigt dålig dager jämfört med din!!! Rensandet gick bra, det är inte det roligaste jag vet, men det gick ganska snabbt ändå. BRF-möte på det och nu är det slapp av hög kaliber som gäller hela kvällen!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!