söndag 6 maj 2012

day 24 – a song that you want to play at your funeral

Man kan väl säga att jag kom av mig i musikutmaningen när denna kategori dök upp samma dag som min farfar gick bort... det blev lite för tungt och tydligt... men nu tänkte jag att jag nog ändå får göra ett försök... Och egentligen är det inte så svårt för mig just denna kategorin... jag var inte mer än 10år när jag fick U2-Rattle and Hum i julklapp. Jag hade just börjat lyssna på dem och tyckte de var galet bra... andra låten på skivan, den sjunger Edge... den bestämde jag redan då att den ska jag ha på min begravning... lite tidigt kan tyckas... men vet man så vet man!

U2- van diemens land


Auld lang syne kom jag på att jag ville ha efter att den var med i SATC1... den är ju så himla fin... dock tror jag faktiskt att jag tycker bäst om den i SATC-utförandet... annars brukar jag ha svårt för annat än original...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!