onsdag 30 maj 2012

jag har inga ord

... det drabbar mig väldigt sällan... men jag har kanske gjort slut på dem ikväll på gymmet... blev en helkväll... satt i fåtöljerna och snackade bort ett par timmar nästan... det är mysigt det också! Älskar att hänga på gymmet... massor med trevliga människor att snacka med... hade man varit lite smart hade man lyft en och annan hantel också... adderat lite mer värde till hela situationen... men ibland behövs det inte mer värde än så... ibland är det enkla det bästa... det bästa det enkla... ibland behöver man inte krångla till det...

Det rådet fick jag av min bror idag... att sluta analysera allt och invänta hårda fakta... svårt... men klokt... nog!


2 kommentarer:

 1. Svårt att sluta när man väl börjat. Men din bror har nog, kanske, lite, rätt.
  Skrattar åt din kommentar hos mig om pratandet...
  :-D KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det... det blir snöbolls- och ketchup-effekt av det hela, mixat, tillsammans! Men han har ofta det, rätt alltså... hatar när det händer!! =)

   haha, du skulle vara med på ett spinningpass!
   kram!!!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!