måndag 14 maj 2012

Plopp Kärlek - jordgubb o hallon

I lördags stack jag vägen om Konsum för att fylla på snacksförrådet en smula för kvällens bravader. Och det ska man ju aldrig göra om man har varit på kalas, ätit lite tårta och alltså satt sjuss på blodsockerbergochdalbanan... så inte helt otippat slank det ner en av Clotettas nyheter i korgen... eller det gjorde det inte alls, jag skulle just betala och såg, i ögonvrån, Cloettas butiksställ med nyheten Plopp Kärlek... hojtade lite snabbt till kassörskan att "vänta! en sån måste jag ju prova också!!" och ryckte åt mig en chokladbit...

Man kan helt enkelt säga att jag gick rakt i fällan, gjorde precis så som folket i svarta polotröjor på marknadsföringsavdelningen på Cloettas huvudkontor räknat med att vi som konsumenter kommer att göra... det är ju så man skäms över sin tydliga stereotyphet faktiskt! (och jag har inga som helst förutfattade meningar... alls!!!?!!)MEN jag fick revenge!!! Tror faktiskt inte de på Cloetta räknat med att en av de största godisråttorna i världen, som dessutom är mycket förlåtande vad gäller smak om det ändå bara är sött nog liksom skulle äta ett par bitar och sedan leta reda på närmaste papperskorg för att slänga resten... In your face!

Plopp ska, om du frågar mig, ha kola-sås... inte något som skall representera vit tryffel... då vinner man inte min kärlek, så mycket kan jag säga direkt! Men men, smaken är som baken... klöven... du kanske gillar den!

2 kommentarer:

  1. Varför måste alla försöka komma med massa konstiga smaker. Originalet är (oftast) bäst! :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. precis, varför krångla till det!? Fast Polly Lakrits/citron är väldigt god... =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!