fredag 25 maj 2012

du vet det där jag skulle göra ikväll?! Det jag inte kunde berätta om innan det var gjort, typ!?

Nu kan jag berätta!!! Men jag tänker börja från början...

för 25-30-ish år sedan stod det en tjej i Stenhålt och sjöng med till Carola, till Herreys, till Lena Ph osv... den klassiska posén framför spegeln med ett hopprep i handen utspelade sig OFTA i det Larssonska hemmet... kunde man inte texten så hittade man på en egen (där har inget förändrats alltså)... den stora drömmen var att bli sångerska, som Carola, Lena Ph, Lilli&Sussi... varför jag ofta valde att göra detta med en stor handduk som en turban om håret, det kan jag fortfarande inte svara på dock...

Minns så väl en gång då jag stod framför tvn på övervåningen och sjöng till en video med Lena Ph's, Om och om igen. Jag har hörlurar på mig och sjunger för glatta livet... efter ett tag hör jag att pappa ropar från nedervåningen... "Nina, spyr du???!!!"... Vet att han absolut inte sa så för att vara elak, det var nog goda skäl till uttalandet... men ändå... jag är glad att det tydligen har ändrats! Annars vet jag inte nämligen...

För en dryg vecka sedan kom det fram en deltagare till mig efter ett pass, räckte fram ett visitkort och sa "om du vill sjunga i ett band så kan du väl höra av dig till mig!?"... vilket jag gjorde, hörde av mig alltså... och idag har jag varit och "repat" med dem!!!

Så jäkla roligt!!! Jag har verkligen haft superkul, timmarna bara flög iväg och i samma takt som det flög timmar, i samma takt blev jag modigare och vågade sjunga mer. Lite svåra låtar för mig ibland, mycket 60-70-tals rock, sånt där som man kan sjunga med till om man hör på radion typ, men kanske inte hålla all melodi själv, såpass mycket lyssnar jag inte på sånt.

Så det är fyra herrar och jag... covers  med fokus på riktig rock-rock... åh, längtar riktigt till nästa gång jag får stå där i den lilla replokalen och ösa! Ja, lite öste jag faktiskt, i slutet... hade en tamburin i handen också... den östes det med lite grann också faktiskt! Jösses va roligt!


18 kommentarer:

 1. Åh wow!
  Fasiken vad kul!
  Vilken grej liksom!
  Jag förstår att du är glad!
  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, det är skitkul! Nu är det ju inte något stort band eller så, några spelningar om året osv. men så roligt att få sjunga "på riktigt"!
   tack! kram!!!

   Radera
 2. Åh vad roligt, grattis!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, så roligt att det kändes bra!!!
  Ja, det ska börjas i tid! Skrattade gott när jag läste om vad som försigick hemma hos oss. Du med turban och hopprep, Micke med badmintonracket som gitarr. Ang. pappas kommentar så har han ju alltid hört lite dåligt! :-))
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, jag tänkte på den bilden med Micke! =) haha, ja, det är ju sant!!!
   kram kram

   Radera
 4. men så himla superskoj!! :D
  Jag är jätteglad för din skull, hoppas det inte dröjer länge tills nästa gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nä, det dröjjer bara några veckor innan nästa rep! Sedan får vi väl se när det blir någon spelning... men det får gärna dröja ett tag... blir nervös vid bara tanken! =)

   Radera
 5. Härligt Nina!! Underbart när drömmar går i uppfyllelse och känslan av att man lyckas infinner sig.. köööör bara!! =)  Joakim Karlsson

  http://www.direktpress.se/​Bloggar/Start/qviding/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Joakim! Som en Nike-reklam "just do it!" =)

   Radera
 6. Vad roligt Nina!! Minns de där stunderna framför spegeln med bandspelaren på i bakgrunden!! Kan nästan se framför mig att vi stod där tillsammans några gånger! :) Kram på dig //Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, underbart Stina!!! Åh va många minnen som dyker upp! Och hur vi bandade melodifestivalen!! =) kram på dig!

   Radera
 7. Grattis! Låter jättehärligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är verkligen roligt! Nu ska man bara bli lite varm i kläderna också! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!