tisdag 29 maj 2012

skör tråd...

ibland hänger vänskap på en skör tråd... i detta fallet inser jag att jag inte har direkt mycket att sätta till... att det inte är jag som väljer... jag trodde att jag var den man kom till, att jag var den som var grunden på något vis... men så är det ju inte... om Muhammed inte vill komma till berget så måste berget komma till Muhammed... vet du hur jäkla svårt det är för ett berg att röra sig?!

Det innebär på något vis att om Muhammed inte vill komma till berget så står berget där helt ensamt... så vill jag inte ha det... alls... det här berget vill att Muhammed tar sitt pick och pack och pallrar sig hit!

typ... eller något sånt... hängde du inte med? Berget är jag, Muhammed är någon jag saknar... som jag inte vill sakna... jösses va metaforiskt detta blev... men hellre det än som det blev förut, i ett påbörjat, ej avslutat och absolut aldrig publicerat inlägg... då citerade jag Music and Lyrics (romcom med Drew Berrymore och Hugh Grant)... det var ingen vacker syn... det heller... men det funkade... tills jag kom på att jag kanske inte borde utge mig för att vara så galet kärlekskrank... man har ju ändå ett visst rykte att försvara! (nä, det är klart jag inte har!... kunde bara inte låta bli!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!