måndag 7 maj 2012

some days are better than others

andra är sämre... än så länge har denna dagen visat sig från en ganska trevlig sida på vissa sätt, och en jävligt sur och grinig sida på andra sätt...

Man kan även säga att jag idag känner starkt för att dela ut en high five, in the face with a chair till någon... inte bara någon random sådär... nej, nej, idiotjäveln (som man nog ändå måste vara för att få en sådan tilldelad sig) har fanimig gjort sig förtjänt av det... så du behöver inte gå och vara orolig för din egna fagerhet om du skulle springa på mig idag... jag är lokalt förbannad... men kanske egentligen inte mer än vanligt!

I övrigt är det en ganska trivsam dag, med möjlighet att bli ännu bättre känner jag... det är ju måndag och vi får se vad som händer liksom!? Kör 45-formatet på passet i Partille ikväll, nästa vecka utökar vi till 60min! Ska bli så roligt! Då får jag ju liksom femton minuter till att hänga med Partillegänget!!! Jippie!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!