fredag 18 maj 2012

Inför slutet av dagens utmaning...

ja, dagens utmaning för mig själv, bestod ju i att cykla till och från jobbet... till jobbet är avklarat... jag var vansinnigt grinig på mig själv i cyklande stund... och övervägde starkt att fega ur, åka bil hem med någon vänlig själ och låta cykeln stå till senare... men nä, nu har timmarna gått och jag, med sämsta minnet i mannaminne typ, har börjat peppa igång igen... det blir cykling hem också... ta mig tusan, det blir det!

Fast förhoppningsvis en lite smidigare väg, med mindre animalisk interaktion... blir nog bra det här... jag tänker att alla uppförsbackar jag hade på hitvägen ju nu är nedförsbackar... och jo, jag vet att jag hade några nedförsbackar som således nu är uppförsbackar, men jag har svårt att tänka mig att de var så himla många... en dåres försvartal... en obotlig optimist... vi får väl se hur det blir... Rammstein finns inte på Spotify... det tycker jag är galet dåligt!

trampa på, trampa på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!