onsdag 16 maj 2012

kanske inte var så snyggt ändå...

köpte en del nagellack igår... i ett paket var det tre stycken, ett illgrönt, ett ceriserosa och ett gult... det var det gröna jag var ute efter... så det matchar min gröna träningstopp... jo jag är ju, som bekant en matchningshitler stundom...

Men så igårkväll, innan jag lät huvudet vila på kudden och drog täcket upp till hakan passade jag på att testa ett av nagellacken jag hade "fått med på köpet"... och nagellackswise så måste jag nog hålla med den gamla barnramsan... "gult är fult"... eller kanske inte så fult egentligen, men kanske inte så snyggt heller... inte så det stör iallafall!


vilken färg är din favorit på nagellack?! Är det situationsanpassat? Diskret till vardags? Färg till fest?

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det allt var lite ballt!! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag har nog gått och vant mig under dagen faktiskt! Men till imorgon blir det grönt tror jag! =)

   Radera
 2. OM jag målar naglarna så vill jag ha röda naglar. Men jag tycker ofta att alla färger är snygga, på de som har färgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rött är skitsnyggt! Ja, jag tycker det är roligt med färg... idag hade jag grönt... det har kommenterats av en del... tydligen inte så skön färg som man kan luras att tro! =) Ikväll blev det turkos... får se vad det får för reaktion!

   Radera
 3. Hmmm, gult var sådär om du frågar mig..men det gjorde du ju inte!
  Sitter själv här med orangea naglar, det gillar jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. håller med du, sådär... den gröna färgen gick tydligen inte hem i alla stugor heller... nu blev det turkost... gör en liten marknadsundersökning tydligen! Orange är ju supersnyggt! är det Depend? Den har jag, älskar den på sommaren med brunbrända händer och marinblå klänning! Längtar!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!