torsdag 3 maj 2012

Förändringar i livet, tillvaron och verkligheten... min menar jag nu... verklighet alltså

för en vecka sedan avslöjade jag ju att det var en del förändringar på gång i det lilla livet jag kallar mitt... att klippa sig kanske inte du anser vara någon större förändring och nä, jag kan väl hålla med, men det är roligt att så vansinnigt många kommer med väldigt gulliga kommentarer och komplimanger!

En mycket större förändring var jag ju inte ens medveten om skulle ske... den att min farfar, högt älskad, gick bort i söndags... det kom liksom som en chock även om jag var förberedd eftersom han var gammal och dålig. Jag skulle ju bara ringa hem till mamma och pappa och säga att jag var hemma från Hemsedal och så får jag beskedet... alla endorfiner efter den fantastiskt trevliga resan rann av mig... kommer sakna honom så galet mycket... tror inte jag förstår hur mycket faktiskt!

En förändring som jag valt själv och som känns lite större än en klippning (som jag ju också valde själv även om all cred skall gå till min fantastiska frisör, Lena på salong Mazi i Göteborg) är att jag idag körde mina sista pass på Sportlife Nödinge. Jag har känt ett tag att det tar för mycket tid att åka upp till Nödinge också, att alla mina kvällar i veckan är uppbokade redan från början av året och att det börjar kosta mer än det smakar... så jag började kolla över läget.

Eftersom jag jobbar så nära Sportlife Partille så blir det inte så stor påverkan på resten av livet, dessutom är det jag kommer att köra där utöver mitt tidigare schema, ett lunchpass så jag tar inte anspråk på kvällen ändå. Passen i Kungälv kan jag ju då rakt inte släppa, de ligger ju på gångvägs avstånd och är alldeles för inrotade i systemet... så det fick bli Nödinge... att fortsätta som jag har gjort hade ju eventuellt resulterat i att jag hade fått totalnog... det vill jag inte få... nu har jag lovat att jag bara tar en paus från Nödinge, vem vet, jag kanske saknar dem alldeles in i helsike för mycket och vill komma tillbaks redan i höst!

Det var bannemig inget lätt beslut att fatta, man lär ju liksom känna folk och många blir man faktiskt vän med... att berätta det för dem, deltagarna idag på passen, var riktigt jobbigt... trodde jag skulle börja gråta flera gånger... men det gick bra! Och jag fick en superfin bukett blommor av gänget i Nödinge! Tusen tack!!! skulle tagit kort på dem men min telefon verkar ha fuckat upp sig totalt ... gick lös på web camen istället... kanske inte riktigt lika bra bild, men jag lovar, blommorna är helt fantastiska!

Tusen tack!!!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Haha, ja plötsligt händer det! =)

      Radera
  2. Så sorgligt det är när en älskad person försvinner ur ens liv!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, hur rätt det än var så blir ju saknaden stor! tack för omtanken!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!