lördag 5 maj 2012

I lägenheten gud glömde...

ja, alla hans kompisar och bekanta också skulle jag tro... där sitter jag och funderar över livets små och stora detaljer... äsch, gick du på den lätta?! klart jag inte gör, jag funderar väl alldeles för sällan för att göra det just en lördag som denna?! Istället sitter jag och bloggar runt, läser om vad du har haft för dig, kollar fb och glädjs åt det galet roliga passet jag körde imorse samt den mysiga fikan jag hade med farmor och mamma strax därpå... allt detta gör jag för att slippa ta tag i städandet som är oundvikligt men framflyttningsbart ett par kvartar till...

Städeriet har jag flyttat fram galet många kvartar redan... tänk dig ostädat och på det åker du iväg en helg, så inför ivägåket måste du packa och det medför lite stök... sedan kommer du hem och packar upp... eller mer, öppnar väskorna och river ut det värsta... tvättar all smutstvätt och hänger sedan den på tvättställ i vardagsrummet... och sedan tillkommer en massa vanligt "jag släpper där jag står-stök" i tre dagar...

Då har du en ganska lagom bild av hur jag har det... jag vet inte var jag ska börja... i vilken ända jag ska starta... får slänga på Mary Poppins tror jag minsann... men inte riktigt än, ska bara blogga färdigt först!






2 kommentarer:

  1. Haha! Så hög igenkänningsfaktor.... ;-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det skönt att veta att andra har det så, eller värre... jag kan med ganska stor säkerhet säga att det i detta fallet var värre... när man tänker att nu snart ringer de på dörren från det där tv-programmet... då är det banne mig inte bra! =) Men nu är det fint!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!