måndag 28 maj 2012

Saker och ting är inte alltid vad man tror...

kollade igenom mina bilder i telefonen... hamnade självklart på bilderna från i fredags... fick tagit en supermysig bild på tjejerna i bussen när vi åker in till stan... den är verkligen lika trevlig som den ser ut att vara!

Likaså är bilden på mina två vattenglas och ett rödvinsglas precis vad det utger sig för att vara... vattnigt, förnuftigt och gott... sedan kom jag till en tredje bild, den sista för kvällen...


Den visade sig, några timmar senare, inte alls vara så trevlig som den ser ut... bacon och ostburgare utan bröd... och jag åt knappt några pommes heller... bara några för att få i mig lite av den utsökta aiolin... riktigt gott var det då... mindre gott fem timmar senare när jag drabbades av alla symptom man kan få av matförgiftning... alla... eller båda två mest primära iallafall... jag behöver inte gå in på detaljer... jag skall bespara dig detta... men det dröjer ett tag till jag äter bacon igen iallafall... var så säker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!