måndag 7 maj 2012

As soon as you stop wanting something, you get it...

Andy Warhol har tydligen sagt det där... och jo, det är kanske sant... men när fan lyckas man med det då? Hur kan man veta liksom?!

... fasiken va länge jag kommer att få vänta...

4 kommentarer:

 1. Lättare sagt än gjort...

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det är skitsvårt... jag kommer aldrig att lösa det! Fast det kanske inte bara är så det går till... får man hoppas!

   Radera
 2. Han sa mycket smart, den där mannen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det gjorde han säkert, jag har missat det mesta tror jag, fast idag sprang jag på lite sköna citat av honom... en favorit är " I think everybody should like everybody."... så enkelt liksom! Sedan att det aldrig skulle funka, det är en annan sak, det är tanken som räknas! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!