onsdag 23 maj 2012

Giv mig styrka...

... fast egentligen räcker det med lite, lite energi... skillnaden skulle bli markant... jag är tröttare än trött och förstår faktiskt inte hur denna veckan skall orkas med... det är liksom fullknökat med roliga saker... tänker lite att om man tokkör på kaffe och Celsius (gym-dryck med pepp-effekt) så borde det gå vägen... om man tänker sig att vägen bara behöver vara rak och fin... och asfalterad (för guds skull, ingen mer grusväg... inte sen fredagens cykeltur... ska det vara grusväg så måste den vara hårt packad... då går det så bra så... men traktorväg går fetbort, det säger jag bara!)... var va jag?!... jo, vägen, den behöver bara vara fram till tolv på lördag... sedan kan det liksom få spåra ur med filthäng och slapp an mass... det borde väl gå?!

So, now you wonder... vad är det som är så mycket och roligt och helt omöjligt att avboka även om ork ej finnes...

ikväll har jag pass, det vill jag ju inte missa! Imorgon har jag pass på dagen och sedan har jag min "nya grej som jag inte vill avslöja än"-grej på kvällen, på fredag ska vi till Valand och kolla in något band... bara skoj, skoj, skoj, men något drastiskt skulle behöva hända för att den här tösen ska tagga på ordentligt...

insåg just att det kan bero på att jag lämnade blod igår kanske. att jag känner mig lite trött idag... man behöver ju kanske inte vara raketforskare för att lista ut en sån sak... hmmm... den teorin tycker jag låter bäst faktiskt... den kör jag på!

Men hur som helst, inte ska man sitta här och klaga när det är massa roligt man har framför sig... eventuellt även en tur till Triumphglass-caféet på lunchen också!

Le soleil brille et la vie est merveilleuse!!!


4 kommentarer:

 1. Åh, om jag ändå jobbat i stan idag. Då kunde jag mött upp vid glasscaféet! Nästa vecka kanske?

  PS. Var får Du Din franska ifrån? :-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det kan vi väl kolla på!!!

   Franskan, den bara kommer till mig... très magnifique!... det var nog all chardonnay jag drack i Val d'Isère... eller så kan det vara googleöversätt... =)

   kram

   Radera
  2. Alors! Cést Chardonnay..... Kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!