söndag 20 maj 2012

barfota utan strumpor och skor

...ska jag vandra med dig! Idag blev det bästa fika- och promenadsällskapet i form av min bästa Malin och hennes dotter Tilde... vi har fikat på café, provsmakat Tildes kaka så den inte var giftig... promenerat i solen... traskat runt fästningen, gått barfota på kullerstenar och haft en riktigt skön dag!
Tilde håller fortfarande fast vid att jag, om jag ska få några barn någongång, måste skaffa mig en prinsessklänning... idag gick vi förbi ett ställe som säljer bal och brudklänningar och hon propsar helt klart på en ceriserosa med organza och strass... matchande ögonskugga och mascara var viktigt också... nog för att jag gillar att matcha... men den här tjejen, hon är ta mig tusan min överman! Jag som trodde att det kanske räckte med att matcha träningstopp, handduk och nagellack...

vi pratade även en del om det här att vara ihop med någon, när man vet att man är det och sådär... det räcker tydligen inte med att kramas ibland och kanske retas lite... vet  man inte säkert så får man tydligen ta och fråga... antingen kan man då göra det rakt ur, eller så skriver man en lapp...Åh va jag ibland skulle vilja vara barn igen!

Tack mina fina för en jättemysig dag!!!


8 kommentarer:

 1. härlig dag! Men du har glömt lacka ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt, ska genast åtgärda detta!!! Går rosa bra?! =)

   Radera
  2. Bra bra. Visa för godkännande

   Radera
 2. Skönt att vara barfota! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljuvligt!!! särskilt på gammal kullersten, den är liksom silkeslen!

   Radera
 3. Oscars faster20 maj 2012 17:46

  Gillar lappen - kör på den! Kram A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ska göra det! Tror du man kan göra färdiga och ha i plånboken... lite "wash'n'go!" liksom?! eller är man för ospontan då? =)
   kram!

   Radera
  2. Ha klara i plånbok, väska å fickor! Rätt som de e behövs lappen! Hihi kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!