söndag 20 maj 2012

en elva-utmaning

Monstermalla hade inte heller fått denna.... så hon gjorde en själv... jag följer hennes spår... det gör jag ofta tror jag... tar och norpar hennes frågor... fyller i med mina egna svar... annars hade det ju blivit tokigt... eller iallafall ett vansinnigt kort inlägg... då kunde ni ju bara följt länken liksom... det kan ni göra ändå! Mallas svar på fråga 3 höll jag på att norpa rakt av faktiskt... tycker det är riktigt bra!


1. Varför tror du att du inte fått den här utmaningen av någon annan bloggare?
Svar: vet faktiskt inte... jag är ju en sucker för utmaningar... älskar listor och sånt... kanske kan det vara för därför... att jag är för lätt... ett lättligg typ... blir kanske inte så intressant då... vad vet jag?!


2. Vilken superhjälte är du mest lik?
Svar: Mary Poppins tror jag... jag gillar ju godis... with a spoon full of sugar... jo, så får det bli!


3. Om du vore ett bakverk, vilket skulle det vara då?
Svar: Napoleonbakelse... hård och svåräten... men söt när man väl kommit underfund med hur man ska handskas med den... alternativ förklaring skulle kunna vara "hård på sina ställen, men öppen, mjuk och sårbar  lite överallt... och söt!"


4. Är du plattfotad?
Svar: Nej, men kortfotad och bredfotad... typ Kalle Anka...


5. Brukar du använda hålfotsinlägg?
Svar: Nej, det tror jag inte, borde jag väl veta väl va?!


6. Romantiska eller spännande böcker?
Svar: romantiska... fyllde tonårstiden med Harlequin-romaner... och Barbara Cartland...


7. Vem kommer att vinna hockey-VM 2012?
Svar: inte den blekaste aning


8. Två saker som du är rädd för?
Svar: Kor på nära håll och grävlingar insåg jag ju i fredags på min cykeltur till jobbet... men jag är ganska harig för mycket... en sak jag inte kan skriva längre dock är sprutor... och på tisdag ska jag lämna blod!


9. Har du lagat god mat idag?
Svar: Ja, grönpepparkyckling... skall göras i ugn, men eftersom jag kom på att min ugn inte riktigt är med mig längre, av någon, förhoppningsvis lättlöst anledning, så fick det göras i traktörpanna på spisen... kan meddela att gräddkokt kycklingfilé inte går av för hackor det heller!


10. Solsemester eller skidsemester?
Svar: Sol tror jag... men skid/snowboard är väldigt mysigt... 


11. Vad tyckte du om den Lettiska spelaren som attackerade den där svenska snubben i matchen ikväll?
Svar: ??? denna frågan är nog inte relevant längre... men det hade inte mitt svar varit då heller... så det gör inget!


Som vanligt, vill du svara på frågorna själv så är det bara att go bananas... har du ingen egen blogg så tycker jag att du A, ska skaffa dig en, det är mycket roligt... eller B, använd mitt kommentarsfält och go bananas där!

2 kommentarer:

  1. hahaha :D Nina! Du är väl inget lättligg? :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, nä kanske inte är så lättlagd som jag fick det att låta... alls... jag är egentligen ett riktigt svårligg faktiskt... men, om det vore så att jag var ett lättligg, då hade jag ju kanske inte skrivit det i min presentation heller?! fast det beror ju på, om man vill använda bloggen som en reklamplats för sådant... kanske ska fundera ut en bra text... singellivet kanske blir en smula mer spännande då! =) Men när det gäller utmaningar, DÅ är jag lättfotad!!! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!