tisdag 22 maj 2012

dubbelpass i Partille

jo jag tackar ja, livet har varit sämre!!! Jösses va bra jag har det!!! Lite nästan för bra faktiskt... man tror inte riktigt att det kan få vara såhär bra... fast det är kanske bara inbillning... men attans bananer va jag trivs i den inbillningen isåfall!

Första passet var jobbigt... riktigt jävla jobbigt... och då körde jag ändå ett pass med ett, om man vill, ganska snällt upplägg... men jag glömmer av att vara snäll tror jag... och det kändes i kroppen att jag inte sovit...

andra passet, ja, jag fick ta 30an idag igen då det saknades en IW-instruktör... om möjligt ännu jobbigare... men bara hälften så långt... + återhämtning och stretch... skickar iväg de som ska på CXworks så de hinner i tid och sedan stretchar resten av oss... gött trött i huvudet vid det här laget... tror vi stretchade vaderna ett par gånger om faktiskt!

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar... blir nog inte så svårt idag... att sova menar jag... drömmarna styr man ju inte över själv, men så jäkla svårt ska det inte vara det heller tycker jag!

Vad har du gjort idag?

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är!
  Hoppas du kan gå idag! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, fast så duktig är jag inte, jag gör ju bara något som är vansinnigt roligt! =)
   kan gå idag! Det var värre efter cyklandet i fredags! =)

   Radera
 2. Vad duktig du är. Önskar att jag hade ens hälften av din energi! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod! lite energi! Men jag snor ju min energi från alla mina goa deltagare, de gör allt så mycket enklare!!! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!