lördag 26 maj 2012

Varannan vatten...

fick hem ett gäng tjejer igår efter jobbet! Supertrevligt att sitta och dricka lite rosé och prata, skratta och komma i stämning innan det var dags att bege sig in till stan.

Älskar att ha folk hemma som sitter och bubblar och pratar... särskilt mycket tycker jag om att ha folk i vardagsrummet som sitter och pratar medan man är några som håller på att piffar sig och sminkar sig och så i badrummet och hallen... det är supermysigt! Vet inte varför jag tycker om det så mycket, kanske för att det blir en bra combo av två saker jag gillar!

In till stan och försöka hitta ett ledigt bord på någon uteservering längs Avenyn... inte det lättaste, särskilt inte lönefreda'! Men vi fick ett bord på Bryggeriet. Slog oss ner, åt en bit mat, drack ett glas vis... jag tog  bacon'n'cheese burger utan bröd... jättegott, framför allt aiolin bredvid... fasligt god!


Och ja, såhär jobbade jag faktiskt, det är inget fotomontage utan the real deal! Och efter dessa tre glasen så var det faktiskt inte något mer... ska man köra pass dagen efter vill man ju inte vara bakis... ser inte så snyggt ut!

Sedan gick vi till Valand och kollade på något band som spelade... inte riktigt min kind of cup of tea till musik kanske, men ändå! Kul att se lite folk och jäkligt roligt att umgås med goda vänner!!!

Strax efter ett rundade vi av Fia och jag, skulle ju upp och köra pass idag så det kändes lagom... Tack för en supertrevlig kväll tjejer!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!