tisdag 29 maj 2012

varmluft

idag skulle jag behöva skriva något sånt där bara blajj... något fluffigt... varmluft, som en av mina lärare i marknadsföring kallade all utfyllnad... varför blir just tisdagar så lätt en sån där utfyllnadsdag? Fast när jag tänker efter är de flesta av dagarna det just nu... fluff... lite luftslott i förortsbetongstil... inte helt estetiskt tilltalande alltså... men luftslott likförbannat!

men hur skriver man ett fluffigt inlägg?! är det kanske det jag gör hela tiden? kan det vara så enkelt att alla ord som finns i huvudet bara är varmluft, utfyllnad??? Kanske är det så... det är mycket möjligt faktiskt!

Fast egentligen är det precis tvärt om... och jag gissar att du redan mycket väl förstått att mitt i all denna fluffighet, i alla dessa metaforer och omskrivningar så skulle jag egentligen bara vilja kunna skrika rakt ut, skriva i versaler... men det går inte... det kan jag inte... det skulle bli fel... jag vill att det ska bli rätt... det vill man ju oftast att det ska bli!

men men, nu frångår jag ju allt fluff... så kan vi inte ha det! Nä, här får jag nog ta och drämma till med det fluffigaste jag kanske kan tänka mig...

Liten flicka röd som rosen
pussar pojken mitt på nosen.
Hon är liten men det går

om hon står på pojkens tår.

Så, nu känns det bättre... hur fånigt den än verkar! Sånt där fluffigt fyllde jag min dagbok, kalender, kollegieblock... ja allt... med som tonåring... varmluft... men det är trivsamt det med! Saker och ting skulle vara mycket trist och tråkigt utan det! fluffet... 

4 kommentarer:

 1. Ibland måste man skrika och ibland behöver man fluffa. Tur att man har en blogg då! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att blogga is the shit! Helt fantastiskt bra faktiskt! :)

   Radera
 2. Bloggen är ju lite som själens ventilationskanal. Ibland är det liksom bara fluff i skallen och då är det bara fluff som kommer ut. Fint så!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fantastiskt... illa att behöva komma till insikt att det bara är fluff dock... eller kanske inte! =)
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!