fredag 18 maj 2012

färg, färg, färg!

jag har gått helt bananas! Det är så roligt... eller så lever jag ett så fruktansvärt tråkigt liv i övrigt att lite färgglatt nagellack blir dagens höjdpunkt... nä, riktigt så tragiskt är det inte... alls!

det ärtgröna jag hade igår föll inte i så god jord som jag själv tyckte att det borde... dessutom började de flagna ganska snabbt... och går det en liten, liten bit, då är det kört, då pilleripillar jag tills alla naglar bara är halvtäckta av färg... en av mina mindre bra sidor... klåfingrigheten... kanske var mest därför, pga. flagnandet, som jag valde att ta bort det igår och måla nytt... turkost är dagens färg...


ganska så nice, tycker jag själv!

och sedan kom jag på hur himla fiffigt det har fallit sig, helt utan att jag planerat det faktiskt... vilket annars lätt skulle kunna varit något jag hade gjort...

GULTGRÖNTTURKOSTBLÅTTLILAROSARÖTT

Som en regnbåge, fast man startade den på lite fel ställe i spektrat... men vem bryr sig!?... förutom jag då, egentligen... kanske... jo jag vet... jag är lite knäpp... kan man få skylla på yrkesskada?!... eller är det kört?!


4 kommentarer:

 1. Måla alla färger!
  Gör en regnbåge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja det kanske man skulle göra! Jag vet att jag gjort det på fötterna ibland, det piggar upp som sjutton! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!