söndag 27 maj 2012

solig söndag

tog mitt pick och pack (sarong att ligga på, mobil, plånbok och solglasögon) svängde förbi en grönsakshandlare på vägen och köpte ett par lådor jordgubbar...  och stack sedan ut till mossen och goda vännerna... dunkade ner på deras gräsmatta och slappade i solen... Vännerna själva höll på med att ta fram berget vid huset... själv kollade jag faktiskt mest på... med lite dåligt samvete såklart... men bara lite!


åkte hem för tvättid och för att möta upp Malin. Blev en glass i solen med henne och T, lite tilläggshandling på Maxi och ja, nu dunkar jag i soffan och bara slappar... fortfarande i bikini... lägenheten är som sagt fabulöst varm...

funderar lite lätt på vad veckans lunch skall bli... har noll och ingen inspiration... har noll och ingen inspiration ganska ofta vad gäller mat... efter fredagens matförgiftning (som natten till lördag utmärkte sig på alla tänkbara sätt och vis, ja) är det än mer noll och ingenting som riktigt lockar kan jag ju lätt erkänna!

2 kommentarer:

 1. Ja, varmt inomhus är en underdrift...
  Vi hade 27,7 inne på dagen idag... :-O Att vädra hjälpen INGENTING tyvärr!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är helt galet! men ganska skönt också... iallafall snart, när man vant sig! =)
   kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!