fredag 11 maj 2012

Var kommer de ifrån?!

Helt plötsligt har det börjat dyka upp små finnar i mitt ansikte... inte sådär görmånga, men ändå några stycken... runt munnen... tonårsfinnar?! I wish... jag vet... men på riktigt, var kommer de ifrån? Jag har inte gjort något annorlunda det sista? Är lika slarvig med att tvätta bort sminket på kvällen som alltid... smörjer in ansiktet med bodybutter på morgonen, som jag alltid har gjort... för en månad sen hade jag inte sånt här... nu ploppar de fram som vårtecken i april... finnarna alltså!

De är inte så stora... egentligen väldigt små... men jag kan inte låta bli att pilla på dem... det gör inte det hela bättre... någon sa en gång till mig att om man har en orolig mage så kan det visa sig genom att man får finnar och utslag i området kring munnen... kan det stämma?

Beror det på magkänslan alltså?! Det verkar iofs rimligt... men jag tycker nog det får räcka med det där lätta illamåendet och fjärillarna, stora som små hamstrar, som fladdrar runt och skapar oreda... ska jag behöva se ut som en fjortis i ansiktet nu också??? Känner mig iofs som en fjortis ibland... så det kanske bara är don efter person...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!