lördag 19 maj 2012

man kan alltid lita på engelsmän

... eller ja, engelska kostymdramor iallafall! Fantastiskt hittepå... Downtown Abbey... man blir inte annat än lite lycklig i själen! Eller lycklig och lycklig, men ganska tillfreds på fina klänningar och hövliga herrar, maner som man önskar man fick uppleva och ja, rum man önskar man hade bott i... Fabulöst!

Det är inte utan att man hade velat få strosa runt i långa klänningar, bära hatt... kurtiseras av tjusiga herrar i kravatt och dricka te serverat på silverbricka... fast kanske inte hela tiden... bara ibland...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!