söndag 13 maj 2012

snabba puckar, kalas och vinpimpling

phu, trodde jag var bortglömd och helt ensammen här i min lilla del av bloggosfären, men det var jag ju inte!

Själv har jag ju lyst med min frånvaro hela dagen... det har varit en del annat att stå i kan man säga! Pass imorse... som jag klarade av att köra på topp pga en Celsius tror jag minsann... (sportdryck med mycket uppåtåpeppgrejer i, typ koffein osv.) sedan åt jag frukost på väg hem från gymmet bestående av Gainomaxbar... man undrar ju stilla vad det är man stoppar i sig egentligen... men praktiskt, det är det!

Hem, duscha, fixa och piffa och sedan kasta sig i bilen för att åka på lillskruttens 1-års kalas. Så mysigt att träffa honom idag igen. Två dagar i rad är liksom lyxigt! God mat och god tårta, massor med paket och faktiskt rekordmånga pussar från prinsen! (faster smälter en smula varje gång!) Av mig fick han sina första converse... det gäller att börja i tid!

Sedan hem, röjja lite och piffa lite... kändes nästan som om det var mig själv jag röjde och lägenheten som piffades... fast det var tvärt om! Fina Malin kom hit ikväll och vi har druckit vin, snackat en massa och druckit lite mer vin... fast egentligen var det nog tvärt om, vi har snackat mer än vi druckit... en supertrevlig kväll iallafall, även om den inte slutade som vi hade tänkt oss, med utgång... vi blev trötta... jag har tidiga planer för morgondagen... men nästa gång, då kanske vi kan komma oss för att faktiskt gå ut! plötsligt händer det!

Nu ska jag sova! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!