måndag 7 maj 2012

har jag missat något?!

Jag är väldigt noga med att deltagarna trampar ur benen efter mina pass, att vi tar återhämtningen på största allvar och verkligen ser till att så mycket mjölksyra, slaggprodukter och trötthetsämnen som möjligt spolats bort ur musklerna via blodet efter att vi har jobbat hårt. Dels såklart för att undvika stumma, trötta och stabbiga muskler som löper större risk att bli inflamerade, men även för att det finns en lokal teori om att de där slaggprodukterna kanske kan vara orsak till celluliter...

om man tänker på det så är det ju så att celluliter bildas av slaggprodukter... om man har slaggprodukter alldeles i närheten av där celluliter brukar uppstå så kanske man ska vara lite extra noga med att försöka få bort dessa slaggprodukter, särskilt som det är så populärt och trendigt med närproducerat nu för tiden! Annars kanske det helt enkelt närproduceras fler celluliter, tänker jag... och det vore väl onödigt... för vad ska man med dem till???

Men så idag, när jag sprang ner till omklädningsrummet på gymmet fick jag se följande anslag...


Och då slog det mig plötsligt att det kanske finns önskade celluliter! Det borde det ju nästan göra när de skriver så?! Man kanske inte ska vara så benhård med återhämtningen ändå?! Eller? Har man funnit på ett användningsområde för detta fenomen liksom?! Vad vet jag?! vet du???

4 kommentarer:

 1. Celluliter = smilgropar i låren, och det får man om man har ett glatt underliv!

  (Jag är mao len som en babyrumpa på mina lårstockar...) ;)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, det förklarar en del för mig också! =) Jag som trodde att återhämtningen och all träning äntligen börjat ha verkan!

   Radera
 2. Såklart. Vem vill INTE ha celluliter liksom?? Eh... eller inte! ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min kropp har tydligen fått det hela om bakfoten iallafall! typ! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!