torsdag 11 april 2013

WTF... idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig!


Antingen kan man då tänka att jag tänkt fel... eller så tänker man att det blev fel... eller inte fel kanske, men annorlunda!

Jag skulle varit ute och skuttat runt i grannskapet imorse, skuttat runt som i joggat/lufsat/masat mig... mina 3-4km skulle avverkats idag igen, men jag hade ingen ork... den där lätta feberkänslan infann sig imorse igen (funderar på om jag har för varmt i sovrummet) och jag valde att sova istället för att gå upp i den arla morgonen.


Sedan, efter uteblivet löppass, gick jag till jobbet men jodå, lunchpasset (cykel45) med obligatorisk proteindrinkslunch efteråt genomfördes. ingen som helst feberkänsla där inte! Tror bara jag är trött. Det är liksom ingen fara med mig förutom att jag skulle behöva få sova i sju dygn eller så. egentligen skulle jag nog även behöva springa lite... för det goda samvetets skull... men nä... det hinner jag inte idag!

Skulle behöva kopiera den där träningsveckan jag hade för några veckor sedan och köra efter det schemat känner jag... men det kommer ju saker i vägen hela tiden!

1 kommentar:

  1. jag har tränat så lite senate 2 veckorna att det inte är klokt! men det gör inget, tänker att jag nog hinner träna :) imorgon typ

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!