onsdag 17 april 2013

såååå tråkigt!!!

 Alltså på riktigt... jag ligger hemma och är sjukish... lite lätt febrig (fast bara när jag anstränger mig) lite känningar i halsen... en smula huvudvärk på det... och ja, kanske beror tristessen på att det inte blir värre än såhär, kanske ska jag inte klaga... imorgon går jag till jobbet! Men gudars skymning va trist det är att bara vara hemma, stirra upp i taket och ja, pilla sig i naveln!

Jag trodde jag var begåvad med ett något så när tålamod... men nä, uppenbarligen inte... det skrämmer mig en smula... att det kan vara så olika mot vad man hade tänkt! får ta och vila en stund på det tänker jag... hala mig lite... stora insikter tär på krafterna!

2 kommentarer:

  1. Men du, om du har klubbor hemma kan du ju förfina din teknik............. ;()

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, jag har inga klubbor hemma men ska fasen åka och köpa ett gäng! Tack för tipset! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!