fredag 5 april 2013

Så trött att jag mår illa!

Men jag är nog i fas iallafall! Eller jag mår inte illa längre, jag gjorde det i natt när jag gick och la mig... halv två... men det kan ha berott på allt spraylim jag hade använt under kvällen också... tänkte då, när jag gick och la mig, att jag kanske skulle ta och skippa simmandet imorse... sova en halvtimma längre... men nä, imorse när jag vaknade så kändes det helrätt att gå upp och bege sig till simhallen...

och nu är jag så glad att jag gjorde det... vet inte vad det är men det blir nästan meditativt att ligga där och undvika kallsupar, traggla längder och tänka "köttbulle - glasstrut - pinne!" Fast det sista gör jag inte, inte så mycket!

Så, fredag idag, dag före bröllop och knökfull med saker att göra... en av de där sakerna är att tvätta bilen... den är så sabla smutsig nu... nästan så jag skäms! Fast det är ju onödigt att skämmas över en sådan sak, så nä, det gör jag inte... men jo, kanske, lite... äsch, bättre att göra något åt det än att skämmas... ikväll åker jag till en biltvätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!