tisdag 23 april 2013

Inte så bra...

... min planering och pepp för denna morgonens övningar that is... man kan säga att själva uppladdningen för dagens mest arla timmar var rätt kass över lag faktiskt! Jag somnade sent igår... väldigt sent... strax efter ett typ... var på vippen att gå och lägga mig strax innan tolv men fastnade i ett inlägg... och när jag hade publicerat det och verkligen skulle gå och lägga mig... lite i samma anda som "ett, tu, tre, på det fjärde ska det ske..." men där ungefär snubblade jag... kom på att jag ju glömt skicka iväg den där beställningen på bikinitrosor som jag tänker är så sabla bra från HM... gick in där och råkade beställa hem en massa grejer!

Midnattsshopping kanske inte är det mest genomtänkta kan man säga! Jag är inte den mest genomtänkta någonsin... det blir inte bättre i kombination... men ja, jag kommer inte gå utan bikini i sommar iallafall, så mycket kan jag säga! Men hur som helst, det är inte detta jag syftade på när jag skrev rubriken... att somna sent när man ska upp tidigt däremot... inte så bra!

Det var inte heller så bra att snooza en extra gång imorse när man tänkt vara i simhallen när de öppnar... liksom hänga på låset sådär i grupp med alla pensionärer... kollektivt låshäng. Brilliansen i att ha sparat uppgiften "packa väskan" till den arla timman var inte heller ett genidrag... och allra minst genialiskt var det att glömma att packa ner trosor, strumpor och ja, faktiskt även bh... tur att man bor nära så man kan åka hem i överdragskläderna och klä sig propert innan jobbet då!

MEN, när jag väl var till att hoppa ner i bassängen så var det så lägligt att en herre var klar med sin simtur... så jag fick en helt egen bana att simma i. Slapp alltså att brottas med någon annan och kunde harva på i mitt eget tempo... vilket, måste jag erkänna, nog ökades en smula då jag helt plötsligt insåg att jag och några andra simmade jäms med varandra... då kommer ju lätt den där tävlingsdjävulen fram... jodå... jag har en sån jag också... behöver inte tävla så det märks men det sporrar helt klart att göra "groda-glasstrut-pinne" med lite mer frenesi! 

6 kommentarer:

 1. Hmm... Tror inte Du gått utan bikini i sommar även om Du inte midnattsshoppat, om jag minns rätt från vår trip till Strömstad förra sommaren! Men, lite nytt förgyller ju alltid!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, nä bikinilös lär jag inte gå! Tänker bara att det kanske är lite dumt att gå sådär bikini-bananaz i år igen! =)
   kram

   Radera
 2. Åååhh... egen bana!! LYX!

  SvaraRadera
 3. haha, midnattsshopping - kan ju vara det bästa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt bra är det! Man kanske inte gör de mest välplanerade köpen i världshistorien, men det är ändå sådär lite lagom! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!