tisdag 2 april 2013

Det är inte bara gardinerna som varar ända fram till påska!

I fredags bytte jag ju ut mina julgardiner mot mer våriga... eller vem försöker jag lura... mina mer vardagsgardiner... jag har ingen som helst ambition att byta gardiner mer än till jul... total avsaknad av charm på det området!

Igår hör jag mig själv citera samma visa ang. min mage... som för dagen var ovanligt svullen måste jag säga... det är ju lite så att julmatskilona sitter kvar fram tills nu... och de få man lyckats bli av med, de byttes raskt ut mot nya, påskkilon... och jag behöver inga som helst extra kilon just nu... den där klänningen jag har köpt till på lördag, den är liksom figursydd hejhoppla efter en kropp exklusive påskkilon...

Så nu är det fokus på kolhydratsfattig kost (för att få bort svullnaden och lite vatten som binds med glykogenet i kroppen) och träning... helsike vad jag måste försöka hålla fokus! Bara några dagar men du vet vad man säger... Only a second on the lips - but forever on the hips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!