måndag 29 april 2013

Om att leka kurragömma...

... och då menar jag inte på det där söta sättet som min lillskrutt gör... räknar "eeettt, tååå, fyyyjaaa, feeeem, tiooo!" och sedan blir superglad när han hittar en bakom en dörr... nä, jag tänker mer på det där andra sättet, lite mer förbjudet, leka med känslor, anspela på känslor och ge hintar... alldeles sådär på gränsen... för länge sedan way past vad som egentligen är okej, men det är väl lite som när vi skulle lunta på påsk när jag var liten... man eldade lite och släkte direkt... sedan eldade man lite till och väntade med att släcka direkt men rätt snart ändå... sedan eldade man lite till och väntade lite längre... helt plötsligt stod hela ängen i lågor! Och ja, jodå, det var jag som hade tänt just då!

Lite spännande, lite dumt... kanske mest dumt... men vad gör man inte för uppmärksamheten?! Somliga färgar håret svart, klär sig i långa svarta skinnrockar och ser allmänt förbannade ut... just det sättet är inte det jag har valt! Kanske ska byta till det... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!