lördag 13 april 2013

Nina and Ninas day of fun!

Ja jösses! Vilken dag!!! Asgarv från början till slut... Playlisten var succé... Eller ja, en del av den iallafall och vi fann en tydlig koppling mellan låt och hastighet på bilen!

Vid lunch stack min namne och jag från götelaborg till Ullared. En avstickare och energibunkring på gyllene måsen och sedan raka rör till det stora varuhuset med massvis med kunder just idag. Vet inte riktigt vad jag skulle ha eller vad jag fick köpt, men jodå, handlat fick vi!

Och skoj hade vi, dels åt oss själva, varandra, alla tokiga fynd och onödigheter som finns! Våra likadana pyjamasar är verkligen pricken över i!!! När vi hade köpt mycket mer än man behöver åkte vi hem till Nina och hennes familj. Här har vi ätit middag, pusslat, pratat, druckit vin och ätit godis. En makalöst trevlig kväll helt enkelt!
Ett axplock av alla bilder som tagits under dagen... Vi är inte alltid snyggast i stan men rätt goa ändå i den åldern, som vi brukar säga! Och våra Maria & Mindy pjs, de är störtsköna!!!

Nu är det natten för fröken fräken, har avrundat med att kolla på kvällens avsnitt av Skavlan på svtplay på iphonemeftersom allra bästaste Håkan var med och jag missade det när det begav sig... Jag satt nämligen och försökte posea för en instagrambild av det sexigare slaget med en pim-pim-klubba... Gick sådär faktiskt! Men men, man kan inte lyckas med allt! God natt!

3 kommentarer:

  1. Håller med Suzan och Ullared skulle jag gärna åka till. Ska försöka släpa med mig Sus dit.
    Oavsett att Håkan H är fantastisk, var Skavlanprogrammet bra?

    SvaraRadera
  2. Håller med jag också. Vilka härliga bilder!! Syns lång väg hur roligt Ni har! Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!