måndag 29 april 2013

Förra veckan gick det sådär kan man säga...

med träningen alltså... eller så ska man kanske vara fullt nöjd med 7 träningspass på 7 dagar, även om man hade tänkt få till så många fler... men men, jag hade sabla roligt i fredags kväll, inte direkt läge att gå upp och simma i lördags och igår hade jag noll och ingen inspiration till att ge mig ut och springa!


Så Nina vs. Slappröven 7-5... har inte planerat veckans träning än... kan tänka mig att det blir något liknande förra veckan, förutom att simhallen är stängd på onsdag... (vad är det för sätt?!)... får kolla på det helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!