fredag 19 april 2013

Får fixa en ny spotifylista... Låtar som får tårna att krulla sig... på ett bra sätt!


Ja, jävlar i jösses…. Sitter med spotify i lurarna, självklart är det Håkans nya skiva som spelas… om och om igen… och om igen faktiskt! Och jag måste säga att jag blir helt salig, mer än vanligt… han har liksom sänkt tonläget en smula på nya skivan, så pass mycket att det känns sådär som om han sjunger över hela kroppen på en… underbara människa! Och bara tanken är ju vansinnigt trivsam… på riktigt…

Det finns några låtar som ger sån där ”sjunger-över-hela-kroppen-känsla”… Sunrise Avenue – Hollywood Hills är en, Inledningen till Andreas Johnssons A little bit of love… fast egentligen är det den där fantastiska inandningen i början som gör det hela så perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!