måndag 15 april 2013

Måndagen i ett nötskal

Idag har jag velat en massa... redan innan klockan ringde hade jag velat en massa... huvudvärken, skulle den vinna? För ja, den är ett faktum, huvudvärken... sitter som en smäck... precis i pannan, över ögonbrynen... verkar inte vilja ge sig... anar att den har ett samband med min väldigt roliga helg och brist på sömn att göra... jag somnade strax efter halv två i natt... så det jag kanske egentligen skulle behöva är väl att sova... men ja, nu får jag ta det ikväll... om jag håller på och sover sådär konstigt så har jag ju snart vänt dygnet... då blir det ju ingen ordning med något! Hatar när det händer!

Funderar lite hur jag ska komma runt det där... dygnsvändandet och ändå hinna med alla skojsigheter... Älskar ju när det händer massa saker, älskar att sitta uppe på småtimmarna och diskutera livet. Men det där diskuterandet kanske måste försöka hålla sig till vissa tillfällen... igår kväll diskuterade jag inte med någon, men det grubblas en massa ändå! Måste nog försöka gå och lägga mig i tid denna veckan. Borde verkligen få till en bra rutin!

Känner egentligen bara för att åka hem och sova... huvudvärken har iofs mildrats... tror kanske jag druckit för lite vatten i helgen... men ändå... trött är ordet! Och när vi ändå håller på att jonglerar just det ordet, trött, så kan jag väl inte annat än erkänna att jag blir rätt trött, om än glad, åt jonglerandet med mig... jag borde verkligen sätta ner foten... snart borde jag det... snart, om snart var för ett år sedan... men ja, chopp tjolahopp, det löser sig med skridskor, bara det blir is!


1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!