torsdag 18 april 2013

om jag var du och du var jag, då skulle du mina stövlar ha!

Fast det beror ju på vilken storlek på fötterna du har!

Fick nästan skrämselhicka idag... var nere på gymmet och körde mitt lunchpass som alltid på torsdagar... idag med lite mer återhållsamhet än vanligt... det tar att vara förkyld även om det bara är en liten förkylning! Stod och pratade med en av mina kollegor på gymmet och råkade nämna att jag har börjat springa lite... varpå denna lilla spättan hasplar ur sig "när ska vi springa ihop då?!"... saken är den att hon är en sån där som springer marathon... jag gör ju inte riktigt det... eller jo, om man får slå ihop det hela så skulle man kunna ha börjat räkna antalet km jag sprungit från början av mars och ändå skulle jag inte få ihop till alla de där 42 kilometerna som tydligen krävs... skrämmande!

Hade jag fått räkna med vad jag har simmat så hade jag kommit ikapp iofs, har simmat 12,6km sedan jag började för en månad sedan... imorgon bitti skall det simmas igen... längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!