måndag 1 april 2013

totalt frånvarande...

Jag, från bloggen ja! I bröllopsplanering och förberedelser är jag totalt närvarande! Det är inte med mening det blir så, det bara blir... jag sitter vid datorn mest hela tiden men har fullt upp med annat... planering, listor, sånghäften osv. det är nästan bara roligt! Ja, tills något krånglar och inte alls går som en dans... då blir jag sur... men som tur är går det bra mestadels! Och när det gör det, går bra, då älskar jag ju att pyssla med sånt här, layout, typsnitt, färger osv. Älskar att grotta ner mig i detaljer... de där detaljerna som en och en inte gör någon sommar men som när det poppar upp lite här och var blir en grym helhet... som en solsemester, all inclusive!

Var i simhallen imorse/förmiddags... hann inte riktigt alla 80 längderna som jag hade tänkt... blev bara 70... på 50min... hade en tid att passa sedan, hos osteopaten, så jag fick liksom ge mig! Och ja, osteopaten... hon är grym! Min smärta i hälen kommer sig inte alls av någon muskelbristning utan en liten inflammation i ett fäste... ont som f-n gjorde det när hon grejade men sedan känns det rätt bra!

Nu ska jag till farmor en sväng och sedan till Partille och köra pass!
Hur spenderar du annandag påsk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!