torsdag 11 april 2013

Vart man än vänder sig så har man rumpan bak...

Jag vet inte hur jag ska tolka saker... så jag låter bli... känns som om jag står och trampar vatten i någon sjö, vid en sten, i en skog, i ingenmansland... Ingenting verkar leda någon vart... och då är det ju kanske onödigt att ge sig ut på de där stigarna... samtidigt, någon stig måste ju leda någonstans... och om man inte testar dem så vet man ju inte vilken stig som leder vart... eller om det skuttar runt små ekorrar eller hamstrar på de där stigarna! Om man aldrig har prövat, hur kan man då veta om man tycker om eller inte... eller ännu mer, om man kan eller inte!

Åh, vilket jobbigt inlägg det blev... men det speglar mina tankar rätt väl just nu... vattentrampartankarna i ingenmansland... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!