lördag 6 april 2013

Dagen D... eller B... som i Bröllop!

Tror mig vara i fas... lever under den tron just nu iallafall och hoppas på det bästa... det känns som att det borde bli hur bra som helst! Men det innebär ju självklart att det kommer att vara tyst som skam här... men det har du ju redan vant dig vid den här veckan!

Nu ska fröken fräken  hoppa in i duschen, packa lilla väskan, få med sig alla saker och sedan bär det av på dagens stora uppdrag... om jag är redo? Ja, det måste jag väl nästan vara vid det här laget... måste köpa schampo bara!

2 kommentarer:

 1. Ha en fantastisk dag!!!!!!!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Är säker på att det blir en väldigt lyckad dag på alla sätt och vis!! Ha det riktigt bra! Hälsa så gott!
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!