måndag 8 april 2013

Nu är det gjort!

De sa ja, allt var fantastiskt vackert, brudparet något av det vackraste jag sett, maten väldigt god, talen lagom långa, lagom  många och alla väldigt bra!!! En helt underbar dag, kväll och natt i kärlekens och glädjens tecken helt enkelt! Som toastmadame för det hela är jag väldigt nöjd, känner inte att jag hade kunnat göra det bättre och brudparet var väldigt nöjda också, det var iallafall vad de sa! Och jag litar fullkomligt på dem båda!

Det var verkligen så sabla roligt att få den stora äran att vara den som höll i rodret på deras stora dag! Jag är så glad att jag tackade ja till det där och att jag valde att göra det på mitt sätt... eller valde och valde, jag har inget annat sätt att göra någonting på så det var bara att köra!

Och jag måste ju säga att det var en helt fantastisk gäng gäster jag fick ha att göra med, så tillgivna och med på noterna! Alla glada och ödmjuka, ställde upp på de små upptågen jag presenterade och visade alla stark tävlingsinstinkt!


Om jag tog några bilder?! Nä, det hann jag liksom inte med! Det var fullt ös från början till slut för min del, jag minns knappt om jag åt någon tårta! Men det gör ingenting, det var så himla roligt! Är så tacksam att jag fick äran att vara med och dela deras stora dag med dem, mina vackra, fina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!