fredag 19 april 2013

Likt en strandad liten val...

... så kände jag mig idag när jag klev ner i bassängen... eller inte så mycket när jag klev ner, mer när jag stod och skulle kravla på mig bikinin i sportbehåmodell på den nyduschade kroppen... sportbehå är ett gissel i vanliga fall... mot blöt hud är det en syn för gudarna... på ett komiskt sätt! Råkade få syn på mig själv i en spegel och ja... jag använder inte gärna ordet ångest... tycker det brukas, slits och vattnas ur lite för ofta i alla möjliga och omöjliga sammanhang... men jo... sådär i den arla morgonen, i oestetiskt lysrörsljus så att man smälter in i det gräddvit-gråa kaklet bakom så var det nog en smula ångest jag kände... eller iallafall förskräckelse... hur som helst, vilket ord jag än väljer att använda, bra var det inte!

Men det kändes skönt att vara igång igen efter dessa dagar av slapphet... nu jädrar tar vi tag i den arma lekamen, satsar stenhårt på kost och träning nästa vecka och ja, skippar ursäkterna helt enkelt! Får försöka fila på ett kostupplägg och träningsdito i helgen... såhär kan man ju inte ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!