torsdag 18 april 2013

Denna veckan - katastrof

om man ser det ur ett träningsperspektiv alltså... en promenad igår, ett cykelpass idag... imorgon bitti har jag tänkt simma och ja, sedan kommer lillskrutten och då blir det ju fullt ös... men på ett annat sätt! Inte på något vis dåligt, men annat än träning! Fast lite rört på sig blir det nog... tänker att det kan komma att bli en del promenader... en del "pinga!!!" och att man då får "pinga efter"... fullt ös... längar efter den där lille virvelvinden! Gissar att jag med det även riskerar att få lägenheten en smula omdekorerad... köpte kritor och block till honom förra veckan... kanske inte det smartaste draget jag gjort... samtidigt... jag kanske ändå behöver måla om!Hur ser din vecka ut träningswise, får du ihop det?!?

2 kommentarer:

 1. Ett inredningstips:

  Ge honom bara kritor i de färger Du kan tänka Dej på väggarna!!

  Kramar till Dej och lille V
  från mamma/farmor

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, bra där! Och ja, du borde ju veta! =) Men hos mig skulle det ju bara innebära vita kritor... tror inte jag blir så poppis då!

   kram kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!