fredag 26 april 2013

Förändringbenägen... eller inte...

Borde bli oförändringsbenägen då... Var och simmade imorse... och ja, somliga dar är vi fler som skall samsas i den där bassängen än andra... idag var vi fler... eller kanske inte fler egentligen, men det kändes trilskt och kantigt...

Höll på att få tokspelet på en tant som först verkade sur på en tjej som crawlade fram och tillbaks istället för att simma runt i cirkel som alla vi andra. Att vi sedan, när vi bara var tre pers på tre banor kunde simma fram och tillbaks vi också, det verkar hon inte hålla med om, för nä, tanten envisades med att simma på bana sex åt ena hållet, korsa bana sju vid ena kortändan, där en annan tjej simmade fram och tillbaka, och sedan simma åt andra hållet på bana åtta, där jag försökte simma mina längder...

Självklart får man simma i cirkel som om det står en gigantisk julgran placerad i mitten om det är många som skall samsas om utrymmet, men är det bara tre pers på tre banor så finns det ju noll och ingen anledning till det! Skrämmande va inskränkt man kan vara... och att man inte kan se lite mer övergripande... det gäller ju bara några meter liksom... 25x20 typ... det är ju inte direkt svårt att se vad som skulle kunna fungera bäst för alla parter!

Japp, sånt funderar jag på om mornarna... kanske för att inte tänka på allt annat som snurrar i skallen! Antagligen därför... kanske borde börja räkna längder igen! och på tal om det... är det någon som kan tipsa om en smidig mojäng man kan ha på armen och hålla räkningen med. Jag är nämligen fenomenal på att glömma vilken siffra jag är på... lite som en kulram men smidigare och vattentålig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!