måndag 8 april 2013

I have a dream!

Jag har många drömmar... men en av dem... tro det eller ej... är helt klart att kunna jobba som wedding planner. Jösses va roligt att få vara med och stötta och ge råd i alla små detaljer som skall beslutas över. Knyta ihop säcken och ge brudparet den dag de drömt om!

Man skulle kunna tro att man efter veckor av planering och alldeles för lite sömn, klipp och klistrande, samordnande och klurande skulle känna sig lite fed up på det hela... att man inte vill se ett brudpar igen på väldigt länge... men jag känner verkligen inte så denna gången! Det var bara så roligt! 

Hade man kunnat kombinera det hela med att både planera bröllopet och faktiskt även få vara toastmaster på bröllopet så hade det ju varit helt fantastiskt! (tänk bara så många klänningar man skulle behöva beställa för att ha så det passar till varje tillfälle!)

Vad tror ni, finns det en marknad för en sån som mig? Är det något att spinna vidare på? Det kanske inte är något man kan leva på men att ha som bisyssla... (jag vet, jag är hopplös, två veckor utan mina pass i Kungälv och jag letar efter nya projekt att ge mig i kast med). Googlade lite på det och det verkar inte finnas så väldigt många wedding planners i Göteborg med omnejd faktiskt... kanske finns det en orsak... men man kan ju testa! Vad tror du?!

2 kommentarer:

 1. Klart du ska gå igång med det!
  Min kollegas dotter - som också var flygvärdinna ett par år - gick igång, och är i dag Danmarks mest kända och framgångsrika weddingplanner. Googla på Christel Seierø.
  Go for it, girl!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wiii, klart du ska!!!
  Du är, kommer alltid att vara och har alltid vart THE weddingplanner!
  Passar dig som handen i handsken, brödet i brödrosten, sadeln på hästen, you name it!!
  Du kommer få tusen erbjudanden första veckan...
  Du är grym på det du gör...
  Jag lovar att stötta dig! Puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!