tisdag 23 april 2013

alltså på riktigt!

Jag tror mig ha varit vansinnigt tydlig med den där lilla, men ack så betydelsefulla detaljen obligatorisk närvaro på mina pass... då är det inte utan att jag blir lite gramse... eller rent utav lite besviken över att man väljer bort det en måndag som denna... fast det är klart att jag förstår att det ibland dyker upp annat som måste prioriteras före ett spinningpass... men ändå... jag kan väl få bli lite besviken iallafall? Ja, det tycker jag... och ja, det blir jag!

Skulle egentligen styrketränat efter passet idag också ju, men nä, det fanns ingen som helst motivation till det... dels för att den, inspirationen alltså, lös med sin frånvaro och dels för att Natta kom inrusandes i cykelsalen och undrade om jag kunde stanna tills nästa pass startade ifall om att Carina, som har det passet, inte skulle hinna i tid... hon hann, med fem minuters marginal! Så jag kunde släppa klassen jag inte skulle ha och gå ut och eftersnacka med Lukas en stund innan det var dags att bege sig ner och dra i några hantlar... men när jag kom dit där det där hanteldragandet skulle ske så fanns noll och ingen lust till det... så jag åkte hem...

Kvällen har spenderats i telefon med farmor, i soffan med utlovat (lät som om det vore under pistolhot men nej då, absolut inte under pistolhot, det var helt för mitt eget höga nöjes skull) blogg-ikapp-läsande och provsmakat den nya LOKAn med smak av Chocolate Shake...Kan ju inte säga att den var äcklig, det kan jag inte... den var riktigt god... närapå skrämmande god chokladshake-smak... men det blir helt konstigt när det är vatten!! Det går liksom inte ihop! Men den var godare än Lemon Pie, tror jag iallafall... den smakade jag på i lördags och nu inser jag att jag borde ha testat dem samtidigt... och dessutom borde jag ha köpt Strawberry Ice Cream också... det får bli ett komplett test en annan dag istället!

Bilden är lånad av Spendrups

Har du provat Lokas nya old school smaker? Vilken är din favorit?

8 kommentarer:

 1. Jag har provat dem alla.
  Och jag tror att chokladshaken är favoriten.
  Men jag håller med, det går inte ihop. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) nä, det är en konstig kombo av smak och konsistens! Men jag ska testa dem alla tre en gång och se vilken jag gillar bäst!

   Radera
 2. Har testat Strawberry. Gillar den inte.
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den enda jag inte har provat... men det får bli ett test, kanske går den hem, kanske inte! =)
   kram!

   Radera
 3. Låter jätteknepigt tycker jag. Vatten som smakar choklad!? Och dessutom milkshake! Fast jag måste ju testa.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superkonstigt, men ja, gör det, testa dem! Man behöver ju inte köpa 1,5l flaskor! kram

   Radera
 4. Vet inte om jag vågar testa. Håller mig nog till rent vatten.
  Och det är klart att du får vara besviken när folk uteblir.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojo, våga testa! Jag gillar också vanligt, rent obubbligt vatten (bubblorna sparar jag till det vita vinet tänker jag). Ja, jag får det va?! Känns bättre nu, när man fått lite medhåll! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!