torsdag 25 april 2013

Tokigheter!

Imorse när jag vaknade hade jag fått ett mail... ett mail med ett lite udda uppdrag... ett uppdrag jag tydligen tagit på mig att utföra! Vet inte riktigt hur det gick till men uppenbarligen så är det satt i någon form av rullning... uppdraget alltså... och det är jag som skall rullas... typ.

Vad det är tänker jag inte riktigt avslöja än men det innebär en del konstnärligt, en del musik, lite psykadeliskt, en aningen nostalgi och massvis med barnasinne... och ja, just det ja, en rosa rem också!

Imorgon ska jag åka och se om jag kan få tag i rätt sorts färg och ja, sedan börjar, vad jag lite ser som , förstöringen av något redan fint... men vill  man ha det så så är väl inte jag den som skall komma och säga emot! Eller, det har jag redan gjort, sagt vad jag tycker alltså, men det spelade inte så stor roll! Ska bli rätt roligt faktiskt... lite läskigt, men rätt roligt!

1 kommentar:

  1. ...det skall bli spännande att se hur det blir!
    //HH

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!