lördag 20 april 2013

Långlördag!

Ja, väcks man av en piggelin kille klockan 06:35 så blir dagen rätt lång hur man än gör! Men det har varit en väldigt mysig dag, mycket skratt, mycket mys... en hel del bus... promenader och lekplatsbesök... ritat har vi gjort, lite överallt faktiskt, men ingenstans det inte går att få bort på... än... eller vad jag har sett iallafall! Men vad gör väl det, sånt går att fixa!

Nu sover han, sedan ett par timmar tillbaks... kanske borde jag göra det också istället för att sitta uppe och försöka samla den här dagen i ett blogginlägg... japp, så får det bli, jag går och lägger mig... ser till att vara redo för morgondagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!