torsdag 25 april 2013

onsdagslyx

Igår kväll stack jag iväg till simhallen och simmade en stund. Riktigt härligt att göra det när man inte har någon tidspress... skulle vara stängning isåfall, men jag hoppade i bassängen 19:40... de stänger 21:00... man behöver ju inte överdriva!

Hur som helst, när jag kom så var där en hel del folk. Det är barnfritt på onsdagkvällar så det ska vara rätt lugnt... det hade det varit om det inte hade varit för några killar med barnasinnet kvar så att säga... men men, de tröttnade snart...

Jag simmade på där, fram och tillbaka, tänkte ge mig en utmaning och simma i en timma... det gick bra, och när jag var på väg att gå upp insåg jag att det bara var jag kvar i hela bassängen... såååå gott! Lyxigt massor! Inte för att jag kunde utnyttja det direkt... man simmar ju knappast över hela bassängen... kors och tvärs... men ändå! Så jag okynnessimmade några längder till, bara för att utnyttja situationen!

3 kommentarer:

  1. Det kallar jag lyx! Och jag hade också okynnessimmat lite extra. :-)

    SvaraRadera
  2. Om Du nu inte simmade kors och tvärs, så provade Du väl ändå alla banorna?! Ifall de är olika menar jag! ;.)
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!